Page 1 of 1

Toggle volume_normalization via command rather than config?

Posted: April 18th, 2018, 4:31 pm
by StreamingMeeMee
I've looked through the 'commands' response and the docs. and didn't see anything obvious to set the 'volume_normalization' option during playback.

Am I correct in thinking that this is only configurable via mpd.conf (and therefore requires a restart to affect changes)?

Thx.

Tim

Re: Toggle volume_normalization via command rather than config?

Posted: April 18th, 2018, 6:43 pm
by max
Correct.

Re: Toggle volume_normalization via command rather than config?

Posted: April 18th, 2018, 8:40 pm
by StreamingMeeMee
Thanks.