Toggle volume_normalization via command rather than config?

Cool stuff you can do with MPD. A place for you to put your hacks and patches, or be inspired by others'.
Post Reply
StreamingMeeMee
Posts: 17
Joined: March 23rd, 2015, 8:43 pm

Toggle volume_normalization via command rather than config?

Post by StreamingMeeMee » April 18th, 2018, 4:31 pm

I've looked through the 'commands' response and the docs. and didn't see anything obvious to set the 'volume_normalization' option during playback.

Am I correct in thinking that this is only configurable via mpd.conf (and therefore requires a restart to affect changes)?

Thx.

Tim

max
Forum team
Posts: 825
Joined: January 15th, 2013, 3:43 pm

Re: Toggle volume_normalization via command rather than config?

Post by max » April 18th, 2018, 6:43 pm

Correct.

StreamingMeeMee
Posts: 17
Joined: March 23rd, 2015, 8:43 pm

Re: Toggle volume_normalization via command rather than config?

Post by StreamingMeeMee » April 18th, 2018, 8:40 pm

Thanks.

Post Reply