Search found 4 matches

by rickx
June 13th, 2014, 4:46 am
Forum: Developers' Corner
Topic: Upnp plugin not playing
Replies: 6
Views: 3162

Re: Upnp plugin not playing

sorry: I just discovered djmount, That's responsible for mounting upnp media in volumio, not mpd itself!!
Not the cleanest solution maybe, but it works...
by rickx
June 12th, 2014, 7:47 pm
Forum: Developers' Corner
Topic: Upnp plugin not playing
Replies: 6
Views: 3162

Re: Upnp plugin not playing

No, the original did not work at all. The rewritten one from git which I tried came a bit nearer (I could navigate content...sort of). Thanks, I am going to try it. I was wondering if you were using the merged UPnP plugin version from the MPD git or the original one from http://www.lesbonscomptes.co...
by rickx
June 12th, 2014, 4:17 pm
Forum: Developers' Corner
Topic: Upnp plugin not playing
Replies: 6
Views: 3162

Re: Upnp plugin not playing

Hallo scarnot, yes, at the time of that writing (1 month ago) that was the scenario: mpd using volumio's web-UI (on raspberry pi), xbmc with its media offered through upnp on another pc. In the meantime I upgraded volumio. Now it has upnp enabled by default, it's version 0.18.10... Actually it works...
by rickx
May 4th, 2014, 9:39 pm
Forum: Developers' Corner
Topic: Upnp plugin not playing
Replies: 6
Views: 3162

Upnp plugin not playing

Hallo, I'm interested in mpd's upnp capabilities, so I compiled it on a raspberry pi (running volumio/debian). The browsing of my upnp server (through xbmc) works nicely, but when it comes to play...nothing. This is what the log says when trying to play something May 04 23:19 : client: [7] opened fr...